Boomerang Hercules
High degree powerful
battery trolley.

English

Den motordrivna vagnen Hercules smidig och stark med samma goda Boomerang kvalité som vagnarna i det övriga sortimentet.
Klicka på någon av vagnarna om ni vill se större bildformat.

Hyrvagnen Boomerang Magnum är av högsta kvalitet med 10 års garanti*.Förmodligen den bästa som någonsin tillverkats.Vagnen är helsvetsad vilket innebär att den kommer att hålla i många år. Den fina balansen förstärks av det justerbara skaftet. Vagnen är försedd med superhjul 280 mm diam. med 2 st kullager, avståndet mellan lagren är hela 70 mm, lagren är dessutom utbytbara. Vagnen är pulverlackerad.Vagnen levereras gul som standard med svarta beslag. Beslag för låsning med vajer eller kedja är standard. *Gäller stålkonstruktionen.
Reklamplåt levereras som standard i storlek 110 x 315 mm. den går även att få i valfri storlek. Bredd med hjul 690 mm. Vikt 4,5 kg.
MAGNUM
Magnum levereras med bromsat noshjul. PATENT.S
Den nya skönt formade vagnen

Vagnarna har 5 års garanti och finns i titan eller pulverlackerade i ett flertal olika färger samt krom och 24 karats guld. Boomerang är en golfvagn som många tour spelare väljer tack vare den höga kvaliten. Det reglerbara handtaget ger vagnen rätt balans intill viktlöshet oavsett vilken vikt din bag har.
Boomerang är utrustad med Superhjul och har 2 st separata lager i navet med 70 mm avstånd. Axeldiametern är 12 mm. Lagren och hjulen är enkelt att vid behov både montera och demontera.
Boomerang med tre hjul "Strong for Tourbags"
Boomerang Junior med 24 karats Guldförgyllning

Presentvagnen är en kopia av golfvagnen att ställa en vinflaska i, förgylld i 24 karat försedd med glashjul . Levereras i en trälåda med träull i där plats även finns för flaskan. Den perfekta presenten till alla golfare och till prisbordet. Företag kan även få den med sin egen Logo i skinn.